Tuinmachines regio Nijmegen;

Schouten haalt het beste uit uw tuinmachine

Schouten Tuinmachines is uw Husqvarna, Honda en Makita en Toro en Kranzle specialist in uw regio.
Bij ons bent u aan het goede adres voor uw aankoop, reparatie en onderhoud van alle bos-, tuin- en parkmachines. Wij hebben een zeer breed en compleet assortiment, voor de particuliere en professionele gebruiker. Met de hierboven genoemde topmerken maken wij het onderhoud van uw tuin tot een plezierige en tijdsbesparende beleving. 

Onderhoud van tuinmachines

Door onze bijna 30 jaar lange ervaring bent u verzekerd van een professioneel en persoonlijk advies. Bij ons krijgt u altijd een deskundig advies op maat, waardoor u zeker weet dat u de juiste oplossing kiest voor uw situatie. Daarnaast kunt u bij ons altijd terecht voor uitleg en tips over de functies, bediening en een juist gebruik van uw machine.

Service

Wat er ook gebeurt, wij staan voor u klaar. Of het nu gaat om de vakkundige aflevering, garantie, winteronderhoud of reparaties van uw machine, u bent verzekerd van onze snelle service. Onze vakkundige en ervaren technici worden doorlopend getraind om u ook op dit gebied deskundig te ondersteunen. Kortom, alles wat u zoekt onder één dak. Onze vele certificeringen van erkend vakmanschap zijn hier een bewijs van.

Genieten van de tuin begint bij Schouten Tuinmachines met de producten van Husqvarna en Honda. Samen zorgen wij ervoor dat u uw werk voortaan beter, sneller, aangenamer en gemakkelijker kunt doen. Ervaar het zelf en breng een bezoek aan onze showroom. 
 

Professioneel

Ook voor de hovenier, groenvoorziening, gemeenten, instellingen en aannemersbedrijven hebben wij machines als diamantzagen benzine en elektrisch, diamantboren, zaagtafels, kettingzagen, bosmaaiers, generatoren, benzinewaterpompen en hogedrukreinigers.Verder leveren en onderhouden we nog compact tractoren en minigravers.

Wilt u kennis met ons maken?