Tuinmachines regio Nijmegen;

Onderhoud van uw tuinmachine

U wilt een mooi gemaaid gazon. Een boom omzagen of een haag knippen dan moet uw machine in goede contitie zijn. Dat krijgt u als u uw tuinmachines het onderhoud geeft waar ze om vragen.

Onderhoud van tuinmachines

Het onderhoud van tuinmachines is belangrijk. Zo voorkomt u bijvoorbeeld technische mankementen tijdens het werk. Wanneer een mes in uw grasmaaier of heggenschaar niet meer scherp en gebalanceerd is, geeft uw machine trillingen die de machine verder kunnen beschadigen. 

Service:
Wat er ook gebeurt, wij staan voor u klaar. Of het nu gaat om de vakkundige aflevering, garantie, winteronderhoud of reparaties van uw machine, u bent verzekerd van onze snelle service. Zorg dat uw machines in goede conditie zijn. We halen uw zitmaaier, hogedrukreiniger, generator, en welke andere tuinmachine dan ook, op. En brengen hem uiteraard weer bij u terug. 

Onderhoud:
Het regelmatig onderhouden van uw machines is uiteraard goed voor de prestatie van het apparaat, maar ook belangrijk voor uw eigen veiligheid. 

Kosten:
Wanneer u een grasmaaier, kettingzaag, heggenschaar of hogedrukreiniger bij ons brengt voor onderhoud, en er zijn hoge kosten zullen we u eerst hiervan op de hoogte brengen.
 
 

Meer over onderhoud?