Onderhoud van uw tuinmachine door Schouten Tuinmachines in Haalderen

Wilt u een mooi gemaaid gazon, een boom omzagen of een haag knippen? Dan moet uw machine in goede conditie zijn. Dat krijgt u als u uw tuinmachines het onderhoud geeft waar ze om vragen.

Onderhoud van tuinmachines

Het onderhoud van tuinmachines is belangrijk. Zo voorkomt u bijvoorbeeld technische mankementen tijdens het werk. Als een mes in uw grasmaaier of heggenschaar niet meer scherp en gebalanceerd is, geeft uw machine trillingen die de machine verder kunnen beschadigen. 

Wilt u meer weten?

Service

Wat er ook gebeurt, wij staan voor u klaar. Of het nu gaat om de vakkundige aflevering, garantie, winteronderhoud of reparaties van uw machine, u bent verzekerd van onze snelle service. Zorg dat uw machines in goede conditie zijn. We halen uw zitmaaier, hogedrukreiniger, generator en welke andere tuinmachine dan ook, graag bij u op. En brengen hem uiteraard weer bij u terug. 

Onderhoud

Het regelmatig onderhouden van uw machines is uiteraard goed voor de prestatie van het apparaat, maar ook belangrijk voor uw eigen veiligheid. 

Kosten

Als u een grasmaaier, kettingzaag, heggenschaar of hogedrukreiniger bij ons brengt voor onderhoud, en er zijn hoge kosten, zullen we u eerst hiervan op de hoogte brengen.